Τα τρυφερά λόγια της Kim Kardashian στον Kanye West για τα γενέθλια του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα τρυφερά λόγια της Kim Kardashian στον Kanye West για τα γενέθλια του

Είναι totally in love

Μερικές ημέρες μετά την τρίτη επέτειο του γάμου τους, ο Kanye West γιορτάζει τα 40 γενέθλια του παρέα με τα παιδιά του North και Saint και την σύζυγο του Kim Kardashian. Όπως έχεις καταλάβει κανένα διαζύγιο και κανένας χωρισμός δεν βρίσκεται στο προσκήνιο και αυτό το απέδειξε περίτρανα και η ανάρτηση της reality star στο Instagram.

Οι ευχές δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν στα social media από το πρωί με την περερά του Kris Jenner να κάνει την αρχή και να γράφει: «Χρόνια πολλά στον γιο μου» και πρόσθεσε κάτω από μία φωτογραφία της: «Είσαι ένας εκπληκτικός μπαμπάς, εκπληκτικός γιος, εκπληκτικός αδερφός και μία υπέροχη ψυχή που αγαπώ πάρα πολύ».

413CA1B900000578 4584756 image a 13 1496930009087

Φυσικά στην συνέχεια σειρά πήρε η Kim Kardashian, η οποία ξεκίνησε με μία ανάρτηση στο επίσημο site της η οποία ανέφερε: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Ξέρω πως δεν είσαι πια στα social media, οπότε έτσι κι αλλιώς δεν θα το δεις, αλλά θα είμαι μαζί σου για να σου το λέω συνέχεια. Αν όμως δεν ποστάρω κάτι τότε θα αρχίσουν πάλι να λένε διάφορα... οπότε σ’ αγαπώ πάρα πολύ! Χρόνια Πολλά»!

https://www.instagram.com/p/

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας και πάλι: « Χρόνια πολλά μωρό μου, σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Με εμπνέεις κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και είμαι τόσο ευγνώμων γι’ αυτό»!

Τελικά μάλλον όσα ακούγονταν ήταν μόνο φήμες και τίποτα περισσότερο!