Επιτέλους! Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Drake

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Drake

Μας έλυσε μία απορία κάποιων μηνών

Σαν τώρα θυμόμαστε την ημέρα που η Jennifer Lopez κοινοποίησε στο προσωπικό της Instagram account μία φωτογραφία στην οποία και βρισκόταν αγκαλιά με τον Drake. Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι υπέθεσαν –και δεν είχαν άδικο- πως η sexy Λατίνα και ο διάσημος rapper βρίσκονται σε σχέση και πως είναι μάλιστα και πολύ ερωτευμένοι.

Άλλωστε δεν κρυβόντουσαν και ιδιαίτερα και αυτό ήταν κάτι που θα καταλάβαινε ακόμη και ο πιο ανόητος άνθρωπος στον πλανήτη. Θυμάσαι πως είχε αντιδράσει η Rihanna τότε που έχασε το «σιγουράκι» της ε; Ένα unfollow στη JLo στο Instagram, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως δεν ήταν καθόλου σύμφωνη με αυτή τη σχέση.

https://www.instagram.com/p/

Αυτό βέβαια δεν ενόχλησε ιδιαίτερα το νέο και hot ζευγάρι, το οποίο συνέχισε απτόητο να παρουσιάζει τη σχέση του στα media, να βγαίνουν μαζί και να απαθανατίζονται σε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά όμως σταμάτησαν εντελώς ξαφνικά και λίγες ημέρες αργότερα μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να μη συνεχίσει τη σχέση αυτή. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά η Jennifer Lopez σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια σχετικά με τον χωρισμό της από τον Drake.

Ίσως φαντάζεσαι ήδη ποιος είναι αυτός ο λόγος και σίγουρα δεν πέφτεις έξω. Η sexy τραγουδίστρια της καρδιάς μας αποφάσισε να χωρίσει τον Drake και αυτό γιατί ο 30χρονος rapper κοιμόταν με άλλη γυναίκα πίσω από την πλάτη της. Συγκεκριμένα το περιοδικό Life&Style αναφέρει: «Ο Drake κοιμόταν με την Sophie Brussaux πίσω από την πλάτη της και αυτό η star δεν θα το ανεχόταν με τίποτα γι’ αυτό και τον χώρισε».

Και το «δράμα» δεν σταματά εκεί, καθώς η Sophie ισχυρίζεται πως είναι έγκυος και πως το παιδί είναι του Drake, εκείνος πιστεύει πως δεν είναι δικό του και γενικά επικρατεί μια κάποια σύγχυση. Αυτή η γυναίκα πάντα άτυχη στα ερωτικά της. Ελπίζουμε τουλάχιστον όλο αυτό με τον Alex και την χρόνια ερωμένη του να είναι απλά μία παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω.