Η αποκάλυψη για τη σχέση της Rihanna με τον Chris Brown που δεν ξέραμε μέχρι τώρα, βγήκε στο φως

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για τη σχέση της Rihanna με τον Chris Brown που δεν ξέραμε μέχρι τώρα, βγήκε στο φως

Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής;

Αν υπήρξε ένα ζευγάρι (κι ένας έρωτας) που μας στιγμάτισε τα ταλευταία χρόνια, αυτό δεν είναι άλλο από την Rihanna με τον Chris Brown. Θεωρούμε σχεδόν απίθανο να μην θυμάσαι την ιστορία τους, αφού όπως εμείς στιγματιστήκαμε από τον έρωτα τους, έτσι και η RiRi στιγματίστηκε από τον Chris και όχι με την καλή έννοια.

Το 2009 ο τραγουδιστής τιμωρήθηκε με φυλάκιση και περιοριστικά μέτρα για ξυλοδαρμό στην 21χρονη τότε Rihanna, η οποία εμφανίστηκε με μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο της. Τότε μετά και την αποφαση του δικαστηρίου το ζευγάρι μπορούσε να κυκλοφορεί μαζί μόνο σε βραβεία, καθώς δεν μπορούσε να την πλησιάζει ούτε στα δέκα μέτρα.

chris brown rihanna ftr

Το 2012 το ζευγάρι ανακοίνωσε πως είναι και πάλι μαζί, ενώ ξαφνικά το 2013 ο Chris Brown βγήκε και είπε πως έχει πια χωρίσει με τη RiRi. Τέσσερα χρόνια μετά τον οριστικό τους χωρισμό, ο Chris Brown στο νέο του ντοκυμαντέρ « Welcome to my life» έκανε μία αποκάλυψη για την σχέση τους που δεν περιμέναμε να ακούσουμε με τίποτα.

Ο 28χρονος τραγουδίστης αναφέρει λοιπόν, πως ήταν τόσο ερωτευμένος με τη Rihanna, που ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο υτό δεν έγινε ποτέ εξαιτίας ενός μυστικού που είχε ο τραγουδιστής, που όταν της το αποκάλυψε τελείωσαν όλα. Σύμφωνα με το Chris η RiRi υποπτευόταν από πολύ νωρίς στη σχέση τους μία γυναίκα η οποία δούλευε μαζί του. Εκείνος της είπε ψέματα πως η σχέση τους ήταν μόνο επαγγελματική, μέχρι που αποκαλύφθηκαν όλα και η RiRi έγινε καπνός.

Δικαιολογημένη η αντίδραση της πάντως. Όσο και αν ταλαιπώρησε τον Drake, κατανοούμε από που προερχόταν αυτή η πικρία.