Ο άγνωστος αγώνας της Britney Spears για την κηδεμονία των παιδιών της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο άγνωστος αγώνας της Britney Spears για την κηδεμονία των παιδιών της

Αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν γνωρίζαμε

Η Britney Spears ήταν ένα από τα μουσικά είδωλα των παιδικών μας χρόνων και όπως καταλαβαίνεις πήραμε μια κάποια ιδιαίτερη χαρά, όταν πριν από καιρό μάθαμε πως η popstar επιστρέφει και πάλι στη μουσική σκηνή και μάλιστα πιο ανανεωμένη και sexy από κάθε άλλη φορά.

Όπως σίγουρα θα ξέρεις η Brit έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Kevin Federline, όμως αυτό που δεν γνωρίζεις, είναι πως αυτή τη στιγμή αγωνίζεται προκειμένου να πάρει την πλήρη κηδεμονία αυτών. Το 2004 η βασίλισσα της pop μουσικής γνώρισε τον τραγουδιστή και έπειτα από τρεις μόνο μήνες που έβγαιναν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και λίγους μήνες αργότερα το γάμο του.

Έμειναν μαζί δύο χρόνια μαζί, όταν η Britt το 2006 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας φυσικά και την κηδεμονία των παιδιών με απλές επισκέψεις του Kevin. Ο τραγουδιστής φυσικά αντέδρασε σε αυτό και μόλις το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2007 πήρε και την κηδεμονία των παιδιών αντί της μητέρας, με εκείνη να τα βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα.

Τώρα όμως η Britney Spears που έχει πια ξεπεράσει όλα της τα προβλήματα θέλει και πάλι να κάνει αίτηση προκειμένου να πάρει την πλήρη κηδεμονία των γιων της και να μην του βλέπει μόνο τα σκ. «Η Britney πάντα ονειρευόταν την ημέρα που θα έπαιρνε πίσω τα παιδιά της και επιτέλους βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μία πηγή αποκλειστικά στο Life&Style και συνέχισε: «Είπε στην οικογένεια της πως θέλει τα παιδιά της σπίτι για το καλοκαίρι μόλις τελειώσουν το σχολείο.

Ο Kevin από την άλλη δεν είναι και πολύ χαρούμενος με αυτή την ιδέα και γι’ αυτό και έχει αντιδράσει λίγο περίεργα. «Η Britney ήταν πάντα η μαμά του Σαββατοκύριακου και αυτό θα είναι μία τεράστια αλλαγή για τον ίδιο», αναφέρει η πηγή. Τι θα συμβεί όμως και τι θα αποφασίσει το δικαστήριο θα το μάθουμε σύντομα!