Λίγο μετά τη επισημοποίηση της σχέσης τους το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του ρομαντική έξοδο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά τη επισημοποίηση της σχέσης τους το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του ρομαντική έξοδο

Η star είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που οι δύο stars ανακοίνωσαν κι επίσημα πως είναι ζευγάρι. Η γνωστή ηθοποιός χώρισε από τον επίσης ηθοποιό σύζυγος της πριν από έναν χρόνο και πολύ πριν συμπληρωθεί το έτος είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε έξοδο τους με την ηθοποιό να δείχνει πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Η Amber Heard και ο επιχειρηματίας Elon Musk εδώ και κάποιους μήνες είναι μαζί, όμως επισημοποίησαν τη σχέση τους πριν από ενάμιση μήνα. Όπως όλα δείχνουν η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο δυνατή.

414B73DA00000578 4590446 All wrapped up The pair took to the street with their arms affec a 1 1497055126931

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το γεύμα του στο εστιατόριο Sweet Butter στην γειτονιά Sherman Oaks στο Los Angeles. Οι δυο τους φάνηκε να παιρνούν πολύ καλά και να απολαμβάνει πολύ ο ένας την συντροφιά του άλλου. Η όμορφη ηθοποιός φορούσε μαύρο cropped τζιν παντελόνι με λευκό τοπ και ένα floral jacket, ενώ ο Elon ήταν ντυμένος κάπως πιο επίσημα θα λέγαμε με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

414B740200000578 0 image a 25 1497053426875

Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν στο δρόμο το ζευγάρι ήταν συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον και πιασμένοι χέρι-χέρι. Johnny δεν θέλουμε να σε αγχώσουμε αλλά μάλλον σε ξεπέρασε οριστικά.