Και όμως γίνεται! Ούτε δύο εβδομάδες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως γίνεται! Ούτε δύο εβδομάδες μετά τη γέννα και η star έχει αυτό το κορμί

Και καθόλου έκπληκτες δεν είμαστε

Είναι πια αστείο αυτό με τις celebrity μανούλες που ελάχιστες εβδομάδες μετά τη γέννα μοιάζουν σα να μην ήταν έγκυος ποτέ στη ζωή τους. Όπως καταλαβαίνεις η star στην οποία αναφερόμαστε δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα.

Στις 2 Ιουνίου η γλυκιά ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγο της Scott Campbell και μόλις πριν από δύο ημέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Το σώμα της, εκπληκτικό, μετά από δύο εγκυμοσύνες μοιάζει με μοντέλου. Η Lake Bell έλαμψε στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση Women In Film 2017 Crystal and Lucy Awards στο Beverly Hills και όπως καταλαβαίνεις μας ήταν πολύ δύσκολο να μην σχολιάσουμε την εμφάνιση της.

GettyImages 695755742

Η 38χρονη ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ navy φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι που άφξνε τα καλλίγραμμα πόδια της ακάλυπτα και το είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι silver ψηλοτάκουνες γόβες. Με ελαφρύ make up στο πρόσωπο της και τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους έκανε όλα τα φλας να στραφούν επάνω της.

GettyImages 695797052

Και δικαιολογημένα αν το σκεφτείς, γιατί δεν ειναι και λίγο μετά από δύο εγκυμοσύνες –και η μία πριν από ελάχιστες εβδομάδες- να έχεις αυτό το σώμα; Η μητρότητα τελικά της πάει πάρα πολύ!