Η Bella Thorne μίλησε για το φλερτ της με τον Scott Disick και οι αποκαλύψεις της «καίνε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Bella Thorne μίλησε για το φλερτ της με τον Scott Disick και οι αποκαλύψεις της «καίνε»

Τι είπε η νεαρή σταρ για την πρόσφατη «σχέση» τους;

Πριν από περίπου ένα μήνα η είδηση πως η Bella Thorne και ο Scott Disick είναι το νέο ειδύλλιο του καλοκαιριού έκανε το γύρο διαδικτύου, δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις και όχι ιδιαίτερα θετικές. Βέβαια ξέραμε πως με τον Scott τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο και μόνιμο κάτι που αποδείχθηκε σε λιγότερο από δύο μέρες από την «ανακοίνωση» του φλερτ τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles να φεύγουν μαζί για τις Κάννες με τα πρώτα τους τρυφερά τετ-α-τετ στην πισίνα του ξενοδοχείου να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση λίγες ώρες μετά την άφιξη τους. Η Bella Thorne ήταν η τέταρτη γυναίκα μέσα σε ένα μήνα, με την οποία βγήκε ο πρώην σύζυγος/σύντροφος της Kourtney Kardashian και όπως καταλαβαίνεις η σχέση αυτή δεν είχε κανένα απολύτως μέλλον.

scott disick shirtless bella thorne bikini kissing cannes 05

Κάτι που αποδείχθηκε μερικές ώρες αργότερα, όταν ο Scott εθεάθη στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν με τη Bella να φλερτάρει έντονα με την κοπέλα του είχε απαθανατιστεί να απατά την Kourtney. Σχεδόν ένα μήνα μετά η 19χρονη σταρ αποκάλυψε γιατί η σχέση της με τον Scott τελείωσε έτσι άδοξα.

«Ενώ ο Scott είναι πολύ καλός και γλυκός πατέρας, έχει ένα τεράστιο πρόβλημα: πίνει τρομερά πολύ. Εγώ δεν πίνω σχεδόν καθόλου και εκείνος αγαπάει πραγματικά το αλκοόλ και απλά αυτό το μεταξύ μας τελείωσε. Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος», ανέφερε η νεαρή που γνώρισε τον Scott μέσω του French Montana, ο οποίος τον είχε πάρει μαζί σε ένα από τα πάρτι που είχε κάνει σπίτι της.

Πιθανολογούμε πως αυτές οι δηλώσεις δεν θα κάνουν και πολύ καλό στην εικόνα του Scott και στην μελλοντική σχέση του με τα τρία του παιδιά.