Και όμως ισχύει! Η αδερφή του star μόλις επιβεβαίωσε πως έγινε πατέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και όμως ισχύει! Η αδερφή του star μόλις επιβεβαίωσε πως έγινε πατέρας

Να του ζήσουν λοιπόν τα διδυμάκια του

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση πως ο star έγινε πατέρας δύο παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας. Οι φήμες αυτές κυκλοφόρησαν πρώτη φορά πριν από 3μιση μήνες, όταν πληροφορίες ήθελαν τον γνωστό αθλητή να περιμένει δίδυμα μέσω της διαδικασίας της παρένθετης μητέρας.

Την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόταν σε όλα τα μέσα πως η άγνωστη –σε εμάς- γυναίκα γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, ωστόσο κανείς δεν βγήκε να το επιβεβαιώσει. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα, αφού φαίνεται πως η αδερφή του star επιβεβαίωσε πως απέκτησε δύο πανέμορφα ανιψάκια.

Ο λόγος για τον Cristiano Ronaldo που θέλησε να χαρίσει στον μεγάλο του γιο ένα ακόμη αδερφάκι, και τελικά του χάρισε δύο, αφού η «δανεική» μητέρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα παιδάκια. Η Eva και ο Mateo χαίρουν άκρας υγείας και ο ποδοσφαιριστής φυσικά διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Η Katia Aveiro, αδερφή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε καλεσμένη σε μία εκπομπή με τον σύζυγο και τον γο της και όταν οι παρουσιαστές τη βομβαρδισαν με ερωτήσεις σχετικά με την πατρότητα του αδερφού της και τον ερχομό των διδύμων και η απάντηση της ήταν, πως ίσως ναι να ισχύουν όλα αυτά.

4179E36B00000578 4611818 image a 11 1497638031627

Όπως καταλαβαίνεις μας πρόδωσε την πραγματικότητα και πως έγινε ξανά θεία, αφού εάν δεν ίσχυε τίποτα από αυτά δεν θα απαντούσε πως «ίσως είναι αλήθεια όσα ακούγονται». Το επόμενο βήμα λοιπόν θα είναι να δούμε μία φωτογραφία τους.