Η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη και ο σύντροφος της είναι πραγματικά πολύ γοητευτικός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη και ο σύντροφος της είναι πραγματικά πολύ γοητευτικός

Και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της σταρ με τον πρώην σύζυγο της. Και όπως όλα δείχνουν η σταρ είναι έτοιμη να φτιάξει και πάλι τη ζωή της και μάλιστα ο νέος της σύντροφος είναι κάτι παραπάνω από γοητευτικός.

Η Drew Barrymore μπορεί να χώρισε με τον Will Kopelman, όμως είναι πολύ νέα και όμορφη για να μην ξαναφτιάξει τη ζωή της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 42χρονη ηθοποιό στα μέσα του προηγούμενου μήνα στη ΝέαΥόρκη να περπατά χέρι χέρι με τον David Hutchinson και φυσικά από τότε όλοι αναφέρονται στο καινούργιο ζευγάρι του Hollywood.

417B5CE500000578 4612276 image m 2 1497660107286

Ο David Hutchinson είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος της εταιρείας Maesa Group, η οποία είναι ηαυτή που λανσάρει τα προιόντα ομορφιάς της ηθοποιού με τον τίτλο Flower. «Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά στις 17 Μαΐου στη Νέα Υόρκη να περπατά αγκαζέ και να συζητά», αναφέρει μία πηγή στο Us Weekly.

Μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση, εμείς απλά θα τους απολαμβάνουμε στις εξόδους τους, αν και για να είμαστε ειλικρινείς είναι ιδιαιτέρως διακριτικοί.