Λιώσε ελεύθερα! Η οικογενειακή φώτο της Όλγας Πηλιάκη για την γιορτή του πατέρα είναι μοναδική

Λιώσε ελεύθερα! Η οικογενειακή φώτο της Όλγας Πηλιάκη για την γιορτή του πατέρα είναι μοναδική

Έτσι ευχήθηκαν χρόνια πολλά

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε αυτόν τον έναν άντρα της ζωής μας, τον μπαμπάς μας, που τέτοια αγάπη δεν θα υπάρξει όμοια ποτέ. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή, όσο η αντίστοιχη τςη μητέρας, ωστόσο τους οφέιλουμε το λιγότερο ένα γλυκό φιλί και μία αγκαλιά.

Τα social media έχουν γεμίσει από το πρωί με φωτογραφίες και ευχές στους σούπερ μπαμπάδες και μέσα σε αυτούς ανήκε και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία κοινοποίησε ίσως την πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας. Μπορεί ο Στέλιος Χανταμπάκης να έλειψε δυο μήνες για το Survivor, όμως η οικογένεια του τον στήριζε συνεχώς και με κάθε τρόπο. Γι' αυτό και όταν γύρισε τον περίμενε φυσιά μία μεγάλη αγκαλιά και αυτή δεν ήταν άλλη από των δύο του παιδιών.

Σήμερα ανήμερα της γιορτής του πατέρα η σύζυγος του ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account μία οικογενειακή τους φωτογραφία, προκειμένουν να ευχηθούν χρόνια πολλά στον μπαμπά τους (aka Στέλιο Χανταμπάκη). Η οικογένεια φαίνεται πως απόλαυσε κάποια εκδρομη αυτό το Σαββατοκύριακο και η φωτογραφία είναι από αυτόν τον χώρο και είναι πραγματικά αξιολάτρευτη.