Μόλις μάθαμε τα ονόματα των διδύμων της Beyonce και είναι πραγματικά υπέροχα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις μάθαμε τα ονόματα των διδύμων της Beyonce και είναι πραγματικά υπέροχα

Και φαίνεται να τους ταιριάζουν τόσο πολύ

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις πέντε ημέρες από τότε που μάθαμε πως η Beyonce έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της όμως δεν ήταν κάτι που μας ξάφνιασε, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να έχει γεννήσει ήταν πάντα η πρώτη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάτι οι αδερφή της που απαθανατίστηκε έξω από το μαιευτήριο, κάτι οι σωματοφύλακες της που εθεάθησαν να κρατάνε παιδικά καλαθάκια, δεν θέλαμε και πολύ για να το καταλάβουμε, απλά περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού, η οποία και ήρθε την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Και μπορεί τα διδυμάκια της να αντιμετώπισαν ένα μικρό "πρόβλημα υγείας", όμως σε λίγες ημέρες θα μπορούν να είναι στο σπίτι τους μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια τους. Η Blue Ivy φυσικά πετάει από τη χαρά της που απέκτησε δύο μικρότερα αδερφάκια και το ζευγάρι εννοείται δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο απ’ ότι τώρα.

Πριν από κάποιες ώρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μικρών και όπως καταλαβαίνεις είναι φυσικά μοναδικά. Ο Shawn και η Bea λοιπόν είναι τα νέα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life και ναι, είναι πραγματικά μαγευτικά. Να σε ενημερώσουμε όμως πως τα ονόματα τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη με κάποια επίσημη ανακοίνωση.