Η ειλικρινής δήλωση του Brad Pitt στα παιδιά του, μας έκανε να τον χειροκροτήσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ειλικρινής δήλωση του Brad Pitt στα παιδιά του, μας έκανε να τον χειροκροτήσουμε

Είναι υπόδειγμα πατέρα

Brangelina: ένα όνομα, μία τεράστια ιστορία πίσω από αυτό και ένα πολύκροτο διαζύγιο που συντάραξε όλο τον κόσμο της showbiz και όχι μόνο. Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε τρεις μήνες, από την ημέρα που η Angelina Jolie έριξε το διαδίκτυο με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε. Επί έναν ολόκληρο μήνα (και μέχρι σήμερα) όλος ο κόσμος συζητούσε γι’ αυτόν τον χωρισμό.

Πολλά μεσολάβησαν, με την Angelina Jolie να κρατά μία πιο εχθρική στάση απέναντι στον ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Brad Pitt, ωστόσο πλέον όλα έχουν φτιάξει μεταξύ τους και εκείνος μπορεί πια να βλέπει με μεγαλύτερη ευκολία τα παιδιά του. Μπορεί ο 52χρονος ηθοποιός να πέρασε μία πολύ άσχημη φάση στη ζωή του –κάτι που μαρτυρά και η μεγάλη απώλεια κιλών του- πλέον όμως έχει βρει ξανά τον εαυτό του.

Η πρόσφατη δήλωση που έκανε στα παιδιά του αξίζει ένα χειροκρότημα, αφού δεν τους άφησε κανένα περιθώριο να ελπίζουν πως ίσως τα ξαναβρεί με την Angelina. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του λέγοντας τους πως ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορέσουν να ξαναείναι μαζί, αλλά τους ξεκαθάρισε πως ακόμη και χωριστά θα συνεχίσουν να τα αγαπάνε με την ίδια δύναμη.

Μπορεί η αλήθεια κάποιες φορές να πονάει περισσότερο, όμως πάντα είναι προτιμότερη από το ψέμα και τις ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό κι εμείς «χρωστάμε» ένα μεγάλο μπράβο στον Brad.