Η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση του Hollywood είναι σίγουρα αυτή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο αλλόκοτη επανασύνδεση του Hollywood είναι σίγουρα αυτή

Μάλλον μας κοροϊδεύουν

Έχουμε πει και έχουμε ξαναπεί πως ο κόσμος του Hollywood είναι ο πιο παράξενος και περίεργος και μπορείς να ακούσεις τις πιο αλλόκοτες και «κουφές» ειδήσεις. Πέρα από τους χωρισμούς και τις νέες σχέσεις, υπάρχουν και κάποιες επανασυνδέσεις που πραγματικά μπορούν εκτός από το να μας τρελάνουν, να μας εκνευρίσουν όσο τίποτα άλλο.

Μία από αυτές είναι και εκείνη του Scott Disick με την 19χρονη Bella Thorne, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, έχουν αρχίσει και πάλι να βγαίνουν μαζί. Και αυτό δεν είναι κάτι που «εκνεύρισε» μόνο εμάς, αλλά και τον πρώην της νεαρής σταρ, Gregg Sulkin, ο οποίος φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού με την κοροϊδία της .

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν τον ενόχλησε το γεγονός πως βγαίνει και πάλι με τον Scott Disick, αφού ο ίδιος δηλώνει πως είναι πρώην του και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει, αλλά το γεγονός πως τον κορόιδεψε, λέγοντας του πως δεν πρόκειται να μπλέξει ξανά μαζί του. Κοίταξε κι εμείς μια κάποια ενόχληση κι έναν εκνευρισμό θα τον είχαμε.

Δεν γίνεται από τη μία να τον εκθέτεις (Scott Disick) και να λες πως δεν είναι καθόλου σοβαρός και από την άλλη να βγαίνεις και πάλι μαζί του.