Το παράκανε! Η αντίδραση της Angelina για την κηδεμονία των παιδιών της ήταν το λιγότερο υπερβολική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παράκανε! Η αντίδραση της Angelina για την κηδεμονία των παιδιών της ήταν το λιγότερο υπερβολική

Βρε Angie, αν είναι δυνατόν πια

Σχεδόν ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς σε αυτή τη ζωή. Ήταν ομολογουμένως μία είδηση που συντάραξε όλο τον κόσμο και επί μήνες ασχολούμασταν μαζί τους και για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί. Και μπορεί πριν από λίγες ώρες να χειροκροτήσαμε τη δήλωση του Brad Pitt στα παιδιά του, όμως σημερινή αντίδραση της Jolie, μας έβγαλε πραγματικά εκτός εαυτού.

Τι εννοούμε; Όπως ήδη γνωρίζεις η Angelina Jolie ζει και αναπνέει για τα έξι της παιδιά, όπως και κάθε μανούλα άλλωστε, όμως η αντίδραση της σε επικείμενη κηδεμονία αυτών από τον Brad Pitt ή σε περίπτωση που ο ηθοποιός αποκτήσει στο μέλλον περισσότερα δικαιώματα ήταν τόσο υπερβολική, που με μεγάλη βεβαιότητα θα λέγαμε πως το παράκανε.

Η 42χρονη τρέμει ακόμη και στην ιδέα του να χάσει την κηδεμονία των έξι παιδιών της και κάπως έτσι ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα, όταν τη ρώτησαν πως θα ένιωθε αν ο Brad Pitt αποκτούσε περισσότερα δικαιώματα σχετικά με την κηδεμονία. Angelina μου χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, πως έτσι μόνο έδαφος χάνεις και γίνεσαι και κάπως αντιπαθητική.