Απιστία alert: Ο επί τρία χρόνια σύντροφος του supermodel, εθεάθη να φιλάει άλλη γυναίκα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απιστία alert: Ο επί τρία χρόνια σύντροφος του supermodel, εθεάθη να φιλάει άλλη γυναίκα

Τι έχει να πει ο ίδιος γι’ αυτό;

Απιστία και χωρισμό μυρίζει τις τελευταίες ώρες το Hollywood, όταν ο σύντροφος του πιο διάσημο supermodel της Victoria’s Secret εθεάθη να φιλάει μία άλλη γυναίκα στο πίσω κάθισμα ένός αυτοκινήτου. Πρόκειται για απιστία ή για κάποια παρεξήγηση, τι έχει να πει ο ίδιος και η σύντροφος του;

Τρία χρόνια σχεδόν τώρα η Heidi Klum και ο Vito Schnabel είναι μαζί στη ζωή και όπως έχουμε δει περνάνε πάρα πολύ καλά οι δυο τους και κανείς ως τώρα δεν είχε δώσει δικαίωμα να μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Πριν από δύο ημέρες όμως ο Vito εθεάθη σε βραδινή του έξοδο να φιλιέται με μία άλλη γυναίκα, που σίγουρα δεν εήταν η Heidi Klum όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα. Πως αντέδρασε όμως το πρώην supermodel και τι είπε ο ίδιος για όλο αυτό; Η Heidi Klum δεν προέβη σε καμία δήλωση σε αντίθεση με τον Vito, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό People και ανέφερε πως όλο αυτό δεν ήταν τίποτα το μεμπτό.

Συμπλήρωσε επίσης πως είναι πάρα πολύ καλά με τη Heidi και περνούν καλύτερα από ποτέ οι δυο τους. Όσο για το ατυχές συμβάν ε την άγνωστη –σε εμάς- γυναίκα ανέφερε πως ήταν μία οικογενειακή φίλη με την οποία είχε βγει και τη χαιρέτισε κάπως πιο θερμά για καληνύχτα.

Τελικά, μήπως τον κατηγορήσαμε άδικα, γιατί η Heidi δεν δείχνει καθόλου ανήσυχη!