Το πιο διάσημο πάρτι του Hollywood θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιο διάσημο πάρτι του Hollywood θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο;

Δεν θα πιστεύεις ποιες celebrities θα παρευρεθούν

Η συγκεκριμένη σταρ μας έχει απασχολήσει πολύ κατά καιρούς στο παρελθόν και όχι πάντα με θετικό τρόπο. Γνωρίζουμε πως λατρεύει πολύ την Ελλάδα –μην ξεχνάς πως έχει ανοίξει και ένα club στη χώρα μας- και πέρυσι όλο της το καλοκαίρι το πέρασε στη Μύκονο. Μπορεί να μην ήταν και από τα καλύτερα της, αφού είχε ένα άγριο τσακωμό με τον τότε σύντροφο της, όμως φέτος θα επανορθώσει.

Και πως θα γίνει αυτό; Θα διαγράψει όλες τις κακές μνήμες που έχει κάνοντας στο νησί των ανέμων το πάρτι των γενεθλίων της, με καλεσμένους πολλούς celebrities του Hollywood. Η Lindsay Lohan στις 2 Ιουλίου γίνεται 31 ετών και σκοπεύει να κάνει το πάρτι για τα γενέθλια της στη Μύκονο.

lindsay lohan civil clothing photoshoot 2014 1

Μάλιστα με μία ανάρτηση της στο twitter προσκάλεσε τις Britney Spears, Paris Hilton και Beyonce να παρευρεθούν στο Κυκλαδίτικο νησί.

41D2B30300000578 0 image a 58 1498616396643

Ξέρει βέβαια πως ίσως δεν τα καταφέρουν, ωστόσο εκείνη θεώρησε σωστό να κάνει την προσπάθεια της και να τις καλέσει. Η Beyonce πριν από μία δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα τα αφήσει και θα ταξιδέψει, ενώ οι Britney Spears και Paris Hilton δεν της έχουν δώσει κάποια απάντηση ακόμη.

Δεν θεωρούμε απίθανο πάντως να δούμε τις δυο stars στη Μύκονο το Σαββατοκύριακο. Η Paris άλλωστε το έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο νησί.