Η επανένωση των Brangelina είναι γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επανένωση των Brangelina είναι γεγονός

Μία ευχή πραγματοποιήθηκε

Πριν από μερικά 24ωρα μάθαμε πως ο Brad Pitt βρίσκεται στο Λονδίνο για το Glastonbury Festival και πως εκεί βρίσκεται και η Angelina Jolie παρέα με τα έξι της παιδιά. Ο 53χρονος ηθοποιός είχε μία και μόνο επιθυμία, να ξανασμίξει με την οικογένεια του, και αυτό έγινε! Η επανένωση των Brangelina είναι γεγονός και ο Brad Pitt πετάει από τη χαρά του.

Να σου ξεκαθαρίσουμε, πως όταν λέμε επανένωση δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση πως τα ξαναβρήκε με την Angie, άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών η καρδιά του ειναι δοσμένη αλλού. Επανένωση για τους Brangelina σημαίνει πως ο ηθοποιός μετά από αρκετούς μήνες συναντήθηκε και πάλι με τα έξι του παιδιά, που τόσο πολύ λατρεύει.

Ο ηθοποιός παρακάλεσε την Angelina Jolie να δει τα παιδιά του –μιας και βρισκόταν στο Λονδινο το ίδιο διάστημα- και εκείνη για πρώτη φορά φέρθηκε όπως έπρεπε πραγματοποιώντας την επιθυμία του. Πατέρας και παιδιά πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί και σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Life ο Brad είναι πιο ευτυχισμένος από κάθε άλλη φορά στη ζωή του.

Η επανένωση αυτή λοιπόν, είναι ένα παράδειγμα πως το πρώην ζευγάρι έχει βρει τον τρόπο να συνεννοείται και να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε, γιατί η Angie είναι κάπως απρόβλεπτη.