Τα σχέδια του George Clooney και η απόφαση που πήρε για την Amal και τα παιδιά του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα σχέδια του George Clooney και η απόφαση που πήρε για την Amal και τα παιδιά του

Τώρα πια φροντίζει για τέσσερα άτομα

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο George Clooney και η Amal Alamuddin έγιναν γονείς για πρώτη φορά καλωσορίζοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και διανύει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Μοιάζει με ψέμα που ο πιο περιζήτητος εργένης στο Hollywood, όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά είναι πλέον και μπαμπάς δύο υπέροχων παιδιών.

Πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει την ηθοποιία και να αποχαιρετίσει για πάντα το Hollywood και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των δύο του παιδιών. Για να είμαστε ειλικρινής η απόφαση του αυτή δεν μας ενθουσίασε ιδιαίτερα, αλλά θα τη δεχτούμε.

Τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life&Style ο ηθοποιός σκέφτεται να επιστρέψει πίσω στο Los Angeles με την οικογένεια του, μετά και τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αγγλία. Ο George Clooney θεωρεί πως δεν είναι πια ασφαλής στο Λονδίνο γι’ αυτό και σύντομα θα επιστρέψει και πάλι πίσω στο Λος Άντζελες με την οικογένεια του. Είναι ίσως μια καλή απόφαση γιατί πλέον φροντίζει για τέσσερα άτομα!