Χαρές στο Hollywood!Η διάσημη τραγουδίστρια σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χαρές στο Hollywood!Η διάσημη τραγουδίστρια σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι

Κινείται τόσο αθόρυβα που δεν την καταλαβαίνουμε

Καμία άλλη διάσημη κυρία της showbiz δεν κινείται τόσο αθόρυα, όσο η συγκεκριμένη. Μπορεί να πέρασαν κάμποσοι μήνες από την ημέρα που μάθαμε πως έχει νέο σύντροφο, ωστόσο οι έξοδοι τους είναι τόσο σπάνιοι που σχεδόν την είχαμε ξεχάσει. Αυτή τη φορά έχει καταφέρει να κρατήσει για τα καλά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της αξίζουν πολλά μπράβο.

Πριν από μερικές ημέρες ο φακός την ανακάλυψε στις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφο της και κάπως έτσι βγήκε και πάλι στο προσκήνιο. Βέβαια το μεγαλύτερο «σοκ» μας το προκάλεσαν οι σκέψεις και οι επιθυμίες που έχει γι’ αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Life&Style λοιπόν το ζευγάρι που είναι εδώ και έξι μήνες μαζί σκέφτεται να πάει τη σχέση του στο επόμενο επίπεδο.

Και ποιο είναι αυτό; Ο γάμος φυσικά. Η Lady Gaga και ο Christian Carino σύμφωνα με τις πληροφορίες σκέφτονται να παντρευτούν μέσα στο 2017 και συγκεκριμένα όσο πιο σύντομα γίνεται. Φήμες αναφέρουν πως ο γάμος τπυς μπορεί να γίνει ακόμη και τώρα το καλοκαίρι, αφού οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι και θέλουν να σφραγίσουν αυτή τη σχέση, ανταλλάσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και ευτυχίας.

Λέτε να φάμε σύντομα κουφέτα;