Είναι και επίσημα οι «Brienna» το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι και επίσημα οι «Brienna» το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Αν ναι, μας αρέσει πάαααρα πολύ

Ο κόσμος του Brad Pitt «γκρεμίστηκε» όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη κι εντελώς ξαφνικά η Angelina Jolie έπειτα από δέκα χρόνια συμβίωσης και 2 χρόνια έγγαμου βίου έκανε αίτηση διαζυγίου από τον γνωστό ηθοποιό. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, τσακωμοί για την κηδεμονία, φήμες για τρίτο πρόσωπο και άλλα τέτοια ήταν όλα τα θέματα που μας απασχολούσαν για το επόμενο τρίμηνο.

Και μπορεί να πέρασε μεγάλο αρκετό διάστημα και να ακούσαμε αρκετές φορές πως η Angie έχει βρει νέο σύντροφο, όμως ο Brad Pitt κύριος, ούτε μια φορά δεν έδωσε αφορμή. Αντιθέτως, ήταν αυτός που πέρασε τη φάση του χωρισμού πιο δύσκολα και από όλους. Και η μεγαλύτερη απόδειξη είναι τα πάρα πολλά κιλά που έχασε σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο 53χρονος σταρ έχει καινούργια σύντροφο και αυτή είναι μία πάρα πολύ όμορφη και γοητευτική ηθοποιός. Η Sienna Miller και ο Brad Pitt το τελευταίο διάστημα παιρνούν πάρα πολύ χρόνο μαζί και μετά το φεστιβάλ στο Glastonbury απαθανατίστηκαν και άλλες φορές μαζί.

Δημοσιεύματα του Us Weekly αναφέρουν πως οι δυο τους παιρνούν καθημερινά πάρα πολύ χρόνο μαζί, ενώ οι φίλοι της τους αναφέρουν ως «Brienna» πια. Ωστόσο το ρομάντζο τους θα μπει για λίγο στο pause φού ο Brad σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει για τη Βραζιλία, προκειμένου να συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Η DailyMail έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Brad, προκειμένου να ενημερωθελι ενδελεχώς για την «σχέση» του με τη Sienna, ωστόσο εκείνος δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι ακόμη, που σημαίνει πως όλα είναι πιθανά.