Η Καλομοίρα είναι η πιο περήφανη σύζυγος: Το βραβείο του Γιώργου Μπούσαλη και η τρυφερή ανάρτηση
Ο Γιώργος Μπούσαλης πήρε το βραβείο του Power Broker για την αγορά της Ουάσιγκτον και η Καλομοίρα τον αποθέωσε στην ανάρτησή της.
Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία βρίσκεται ένας άνθρωπος που σε στηρίζει - και για τον Γιώργο Μπούσαλη, αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από την Καλομοίρα. Το αγαπημένο ζευγάρι, που εδώ και χρόνια αποτελεί πρότυπο αλληλοϋποστήριξης και αληθινής αγάπης, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, αφού όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Καλομοίρα ο σύζυγός της έλαβε μια σπουδαία διάκριση στον άκρως ανταγωνιστικό κλάδο των ακινήτων στις ΗΠΑ.
Η αδερφή της Καλομοίρας μπορεί και «ραπάρει»: Το νέο τους βίντεο και η μάχη με τον καρκίνο το 2019
Η γεμάτη περηφάνεια ανάρτηση της Καλομοίρας
Αναδημοσιεύοντας την ευχάριστη είδηση που έκανε γνωστή η εταιρεία του Γιώργου Μπούσαλη, η Καλομοίρα έγραψε για τον σύζυγό της «Τόσο περήφανη για εσένα! Συγχαρητήρια», προσθέτοντας κι ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.
Στην ουσία το βραβείο του Power Broker απονεμήθηκε στον Γιώργο Μπούσαλη από τον οργανισμό CoStar, τον κορυφαίο πάροχο πληροφοριών και αναλύσεων για την αγορά ακινήτων. Είναι μια διάκριση που προορίζεται αποκλειστικά για την ελίτ των επαγγελματιών του κλάδου.
Η επιλογή των νικητών γίνεται με αυστηρά ποσοτικά κριτήρια, εστιάζοντας στον συνολικό όγκο των συναλλαγών, δηλαδή στις περισσότερες και σημαντικότερες αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις που ολοκληρώθηκαν μέσα στο έτος, αλλά και στη συνολική δραστηριότητα στην αγορά. Ο τίτλος αυτός αντικατοπτρίζει την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στο όνομα του επαγγελματία, επιβραβεύοντας την έντονη και επιδραστική παρουσία του στην τοπική οικονομία.
Η ανάρτηση για το βραβείο από την εταιρεία του Γιώργου Μπούσαλη:
«Η Boosalis Properties με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Μπούσαλης αναγνωρίστηκε ως 2025 CoStar Power Broker για την αγορά της Ουάσιγκτον (Washington, DC). Το βραβείο αυτό απονέμεται σε κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου με βάση τον όγκο των συναλλαγών τους και την έντονη δραστηριότητά τους στην αγορά. Είμαστε απείρως ευγνώμονες στους πελάτες, τους συνεργάτες και την ομάδα μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους - αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν εφικτή χωρίς εσάς».
Πάντως, η ανάρτηση της Καλομοίρας δεν ήταν απλά μια λεζάντα, αλλά η επιβεβαίωση πως ο ένας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του άλλου. Άλλωστε, γνωρίζονται απ' όταν ήταν μικρά παιδιά, ενώ είναι παντρεμένοι εδώ και 16 χρόνια, έχοντας αποκτήσει και 3 παιδιά, τους δίδυμους Δημήτρη και Νίκο και την Αναστασία.
«Δεν έχουμε φτάσει ποτέ στον χωρισμό. Μια φορά με είχε στενοχωρήσει, αλλά πρέπει να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον… Τον συγχωρώ, με συγχωρεί και προχωράμε. Αγαπάω σε αυτόν το ότι με προστατεύει. Νιώθω ασφάλεια», είχε πει μεταξύ άλλων η Καλομοίρα σε συνέντευξή της τον Φεβρουάριο στο Πρωινό του ANT1.
«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος.

