Επιτέλους! Ο γάμος που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό είναι πλέον γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ο γάμος που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό είναι πλέον γεγονός

Κι έγινε και κάτω από την μύτη μας

Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν περιμένουμε αυτόν τον γάμο με αγωνία και ανυπομονησία και όλο ακυρώνεται ή μάλλον αναβάλλεται για να είμαστε πιο σαφής. Από τον Νοέμβριο περίπου μαθαίνουμε πως η γνωστή star και ο σύντροφος της θα ενωθούν επιτέλους με τα δεσμά του γάμου και τελικά μένουμε «μπουκάλες» που λέει και η έκφραση.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τραγουδίστρια και ο σύντροφος της παντρεύτηκαν κρυφά και είναι και πολύ ευτυχισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Life&Style το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να έχει πει το «I do», σε μία μυστική τελετή με τα μέλη της οικογένειας τους και λίγους και καλούς φίλους.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton μπορεί να πέρασαν μία δύσκολη φάση στη σχέση τους στις αρχές του 2017, ωστόσο οι δυο τους ήθελαν να είναι μαζί για πάντα –όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές- και όπως φάινεται ξεπέρασαν όλα τους τα θέματα, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν επιτέλους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

gwen stefani blake shelton drank wine ftr

Μπορεί να μην το επιβεβαιώνει ακόμη κάποια από τις δύο πλευρές, αλλά ούτε και να το διαψεύδει, οπότε μέχρι να διασταυρωθεί όλο αυτό εμείς τους θεωρούμε κι επίσημα παντρεμένους και είναι πραγματικά η πιο ωραία είδηση της ημέρας.