Οι πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο Clooney-Alamuddin με τα δίδυμα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο Clooney-Alamuddin με τα δίδυμα κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Το πρώτο βήμα έγινε!

Μόλις εχθές σου γράψαμε, πως η Amal Alamuddin και ο George Clooney έκαναν την πρώτη τους έξοδο μαζί με τα διδυμάκια τους από τότε που ήρθαν στον κόσμο. Ναι, έχεις δίκιο πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τη γέννα τους, όμως το ζευγάρι προσπαθούσε συνεχώς να τα βγάλει πέρα με τους δημοσιογράφους που είχαν κατακλύσει το σπίτι τους και τους περίμεναν για μία και μόνο φωτογραφία.

Και αφού πέρασαν αρκετές μέρες και οι παπαράτσι παράτησαν την προσπάθεια, η πρώτη τους βόλτα είναι πια γεγονός και είμαστε σίγουρες, πως το ζευγάρι είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο με τα νέα μέλη στην οικογένεια του. Το ιδιωτικό αεροπλάνο των Clooney προσγειώθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας και αφού σιγουρεύτηκαν πως δεν υπήρχε παπαράτσι που να τους περιμένει βγήκαν από το αεροπλάνο, κρατώντας τα μωρουδιακά καλαθάκια.

25835ff7fa01a0ca23873ece111adf85

Ένας όμως φωτογράφος «καραδοκούσε» κάποια μέτρα πιο πέρα από το ιδιωτικό τζετ και χωρίς να γίνει αντιληπτός απαθανάτισε το ζευγάρι την ώρα που έβγαινε από το αεροπλάνο κρατώντας τα μωράκια του. Φυσικά και δεν έχουμε δει από κοντά ακόμη την Ella και τον Alexander, ωστόσο και αυτό θα γίνει σύντομα (ελπίζουμε).

0509d99c436ca6835b62089d7976ab8a