New love in town; Τρεις μήνες μετά τον χωρισμό, ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New love in town; Τρεις μήνες μετά τον χωρισμό, ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος

Αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή του

Δέκα χρόνια ήταν παντρεμένος μα τη διάσημη σύζυγο του ο γνωστός ηθοποιός, μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όταν εκείνη τον έπιασε να την απατά με την νταντά των παιδιών τους. Η αντίδραση της γνωστή και η κατάληξη μία. Η star προφανώς και δεν δέχτηκε μια τέτοια προδοσία σαν και αυτή και αποφάσισε να χωρίσει.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά τον χωρισμό τους, το διάσημο ζευγάρι σκέφτηκε πως ίσως μπορεί να αφήσει αυτή την ατυχία στην άκρη και να προσπαθήσει εκ νέου να σώσει τον γάμο του. Προσπάθειες έγιναν πολλές, φήμες εγκυμοσύνης υπήρξαν, ωστόσο τίποτα δεν κατόρθωσε να φτιάξει τα πράγματα μεταξύ τους και τον Απρίλιο που μας πέρασε αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Φαίνεται όμως, πως ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος κα μάλιστα με μία πολύ γοητευτική και αιθέρια ύπαρξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του E! News, ο Ben Affleck λέγεται πως βγαίνει με την Lindsay Shookus, ενώ πρόσφατα συναντήθηκαν μαζί και στο Λονδίνο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δυο τους πήγαν παρέα να παρακολουθήσουν το έργο του Sam Mendes, Ferryman.

421B0B4F00000578 0 image a 22 1499413564757

Μία πηγή ανέφερε μάλιστα στο E!: «Είναι στα πολύ πρώιμα στάδια της σχέσης τους. Είναι περισσότερο κάτι σαν καλοκαιρινό φλερτ». Οι δυο stars έχουν ιδωθεί μαζί και στο Los Angeles και όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής περνάνε πολύ καλά οι δυο τους. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα πράγματα!

rs 1024x759 170706194928 1024 Lindsay Shookus Ben Affleck girlfriend