Η πρώτη ανάρτηση της M.Menounos στο Instagram μετά το χειρουργείο & το μήνυμα της θα σε ανατριχιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη ανάρτηση της M.Menounos στο Instagram μετά το χειρουργείο & το μήνυμα της θα σε ανατριχιάσει

Απίστευτη δύναμη ψυχής

Πριν από τέσσερις ημέρες καθώς «σερφάραμε» στον κυβερνοχώρο, πέσαμε πάνω σε μία είδηση, η οποία μας σόκαρε και μας έκανε πραγματικά να ανησυχήσουμε. Διαβάζαμε λέξη-λέξη τον τίτλο της και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας. Η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και φυσικά χειρουργήθηκε άμεσα.

Η Μαρία Μενούνος, η οποία μας έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της (επίσης παλεύει με την επάρατη νόσο) οδηγήθηκε στο κρεβάτι του χειρουργείου, ωστόσο η δύναμη ψυχής που έχει και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την όλη κατάσταση πραγματικά μας εξέπληξε. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που χειρουργήθηκε, ωστόσο τότε δεν το ήξερε κανένας.

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη δουλειά της και κάπως έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε και η διάγνωση. Ένα μήνα μετά την περιπέτεια της η star κοινοποίησε στο Instagram account της ένα βίντεο, που τραβήχτηκε λίγη ώρα αφού βγήκε από το χειρουργείο. Τη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο της πρέπει να τη διαβάσεις οπωσδήποτε.


«Όποιος με γνωρίζει προσωπικά ξέρει ότι οι ταινίες του Rocky σημαίνουν πολλά για εμένα. Αυτή η ατάκα (από την ταινία) με βοήθησε στις πιο δύσκολες ώρες. Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε αφότου βγήκα από το χειρουργείο που διήρκησε επτάμισι ώρες. Δεν μπορούσα να δω καθώς τα νεύρα στα οποία χειρούργησε ο Dr. Black επηρεάστηκαν λίγο. Τα μάτια μου τρεμόπαιζαν, όλοι έκλαιγαν και η δική μου απάντηση ήταν η εξής: Στα αλήθεια το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. ΥΓ: Ακολουθεί ολόκληρη η ατάκα (από την ταινία) και ελπίζω να σας εμπνεύσει.

«Άσε με να σου πω κάτι που ίσως ήδη γνωρίζεις. Ο κόσμος δεν είναι μόνο λιακάδα και ουράνια τόξα. Είναι ένα πολύ κακό και άσχημο μέρος. Δε με νοιάζει πόσο σκληρός είσαι, θα σε χτυπήσει μέχρι να πέσεις στα γόνατα και θα σε κρατάει εκεί για πάντα αν τον αφήσεις. Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν πρόκειται να χτυπήσει πιο δυνατά από την ίδια τη ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο σκληρά χτυπάς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη». Σιλβέστερ Σταλόνε, Ρόκι Μπαλμπόα. ΥΓ2: Ζήτησα να παίζει το τραγούδι «Gonna Fly Now» καθώς έμπαινα στο χειρουργείο».