Η είδηση αυτή για τη Jennifer Lopez θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση αυτή για τη Jennifer Lopez θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Και μάλλον όχι μόνο εσένα

Εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφορούν φήμες πως ο Alex Rodriguez έκανε μία πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στη JLo κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Παρίσι πριν από μερικές εβδομάδες. Κι ενώ οι πληροφορίες την θέλουν να έχει δεχθεί την πρόταση του καλού της και να ανυπομονεί να γίνουν μία ενωμένη οικογένεια, κυκλοφορεί κάτι ακόμη που δεν μας άρεσε καθόλου.

Η σχέση της JLo και του Alex ξεκίνησε στις αρχές του 2017 και όλοι δείχνουν να περνούν πολύ καλά με αυτό, από το ίδιο το ζευγάρι μέχρι και τα παιδιά τους. Η Λατίνα τραγουδίστρια ανυπομονεί να ζήσουν όλοι μαζί κι επίσημα ευτυχισμένοι, υπάεχει όμως κάτι που ίσως να μην αρέσει ούτε στον σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του In Touch, η JLo εξακολουθεί να μιλάει με τον πρώην της Casper Smart και αυτό ομολογουμένως μας σόκαρε κάπως. Μία πηγή αναφέρει στο περιοδικό πως οι δύο πρώην μιλούν για τη ζωή γενικότερα, αλλά και για τα παιδιά της. «Τα δίδυμα αγαπούν πολύ τον Casper, τον βλέπουν κάτι σαν θετό πατέρα και τα αγαπάει κι εκείνος πολύ.

Κι ενώ οι προθέσεις της JLo φαίνονται να είναι ξεκάθαρα αθώες, πληροφορίες του περιοδικού υποστηρίζουν πως ο Casper θα κερδίσει ξανά την pop diva. Για να δούμε!