Η selfie του Barack Obama στο αεροδρόμιο της Αλάσκα που έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η selfie του Barack Obama στο αεροδρόμιο της Αλάσκα που έγινε viral

Πρέπει πραγματικά να δεις αυτή τη φωτογραφία

Πριν από ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο της Αλάσκα στο Anchorage τραβήχτηκε η πιο γλυκιά και αστεία –ίσως- selfie που έχεις δει το τελευταίο διάστημα. Πρωταγωνιστές αυτής της φωτογραφίας ήταν ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama και η έξι μηνών Gisele.

Οι χρήστες του διαδικτύου σήμερα ξύπνησαν με ιδιαίτερο κέφι, αφού πόσταραν και ξαναπόσταραν την selfie του πρώην προέδρου με το μικρό κορίτσι, η οποία τελικά κατέληξε να γίνει viral για έναν και μόνο λόγο. Η αντίδραση της μικρής Gisele ήταν απλά απίστευτη και τουλάχιστον ανεκτίμητη στην φωτογραφία με τον Barack Obama.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Cnn, ο Obama εντόπισε το κοριτσάκι από την άλλη πλευρά του δωματίου στο οποίο βρισκόταν και περπάτησε προς το μέρος της. Αφού έφτασε ρώτησε ποια είναι η μικρή δεσποινίδα και την πήρε στην αγκαλιά του ποζάροντας για μια φωτογραφία. Έπειτα είπε αστειευόμενος στον μπαμπά της μικρής πως θα την πάρει μαζί του, εκείνος γέλασε κι ένιωσε ένα δέος που η κόρη του βρισκόταν σστην αγκαλιά του Obama.

Η μικρή Gisele όμως φάνηκε να μην καταλαβαίνει ιδιαίτερα (είναι και έξι μηνών) και η φατσούλα της στη φωτογραφία είναι πραγματικά μοναδική. Τώρα ποιος γοήτευσε ποιον σε αυτή τη φωτογραφία είναι λίγο δύσκολο να σου το πούμε.