Σκάνδαλο στο Hollywood! Ο star και οι κατηγορίες στην πρώην σύζυγο του για απόπειρα εκ μέρους του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο στο Hollywood! Ο star και οι κατηγορίες στην πρώην σύζυγο του για απόπειρα εκ μέρους του

Plus: Τα αποδεικτικά στοιχεία

Άλλη μία συμφορά φαίνεται πως βρίσκει τη διάσημη οικογένεια μετά τις νέες εξελίξεις που εκτυλίχθηκαν τα τελευταία 24ωρα. Μετά τους φόβους για αυτοκτονία από τον γιο της οικογένειας, νέα προβλήματα έρχονται να διαλύσουν την οικογένεια τους.

Ίσως να έχεις ήδη καταλάβει πως αναφερόμαστε στην οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα στον Rob. Ο γιος της γνωστής οικογένειας προσπάθησε με κάποιους παράδοξους τρόπους να επανασυνδεθεί και πάλι με την Blac Chyna, ωστόσο εκείνη όχι μόνο του έριξε άκυρο, αλλά βρήκε και νέο σύντροφο και του έκανε περιοριστικά μέτρα (άουτς) τα οποία και κέρδισε φυσικά.

Και φυσικά μόλις έμαθε γι’ αυτά ο Rob αφηνίασε. Έγινε άλλος άνθρωπος και άρχισε να κατηγορεί την Blac πως προσπάθησε να τον πνίξει και πως μάλιστα έχει και βίντεο που το αποδεικνύει. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η Blac έγινε βίαιη προς τον αδερφό των Kardashians και προσπάθησε να τον πνίξει με το καλώδιο του κινητού. Για καλή του τύχη εκείνη την στιγμή μπήκε στο σπίτι ο σύντροφος της Kris Jenner, Corey Gamble και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Εκτός από όλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Rob έχει βίντεο με όλη την επίθεση εναντίον του και την απόπειρα, ωστόσο είναι άγνωστο το τι θα κάνει με αυτό το υλικό. Μα να μην βρίσκει ποτέ ησυχία αυτή η οικογένεια;