Είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Hollywood; Οι φώτo που αποδεικνύουν πως ο sexy star είναι in love

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το νέο ζευγάρι στο Hollywood; Οι φώτo που αποδεικνύουν πως ο sexy star είναι in love

Όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει

Μπορεί να έχουμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε και να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος τον τελευταίο χρόνο με τη δουλειά του, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει καθόλου χρόνο για τον εαυτό του και την προσωπική του ζωή. Και οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε αποδεικνύουν περίτρανα, πως είναι full in love.

Είναι sexy, γοητευτικός και ένας από τους πιο ωραίους ηθοποιούς στο Hollywood, οπότε θεωρούμε αυτονόητο το γεγονός πως θα ήταν ερωτευμένος. Ποια γυναικεία ύπαρξη μπορεί να του αντισταθεί άλλωστε; Ας μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία όμως και ας σου αποκαλύψουμε σε ποιον αναφερόμαστε.

Ο James Franco απαθανατίστηκε πριν από δύο ημέρες, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Studio City στο Los Angeles, όπου έπινε καφέ με μία μελαχρινή γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το «ζευγάρι» φάνηκε να έχει ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ του, ενώ μιλούσαν και γελούσαν συνεχώς.

423E801400000578 0 image a 1 1499844848816

Η νεαρή μελαχρινή καλλονή διασκέδαζε ιδιαίτερα με την παρέα του James Franco, ενώ υπήρξαν και κάποιες κινήσεις που μας απέδειξαν, πως μάλλον τους συνδέουν πολλά περισσότερα από μία φιλία. Δεν γνωρίζουμε το όνομα της κοπέλας, το σίγουρο όμως είναι πως θα μάθουμε σύντομα για εκείνη πολλές πληροφορίες.

423E7F9C00000578 0 image m 14 1499845890996