Baby alert: Η Kate Hudson περιμένει τρίτο παιδάκι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert: Η Kate Hudson περιμένει τρίτο παιδάκι;

Ισχύουν άραγε οι φημες;

Το Hollywood είναι γεμάτο εκπλήξεις και μας το αποδεικνύει καθημερινά, αφού δεν μας αφήνει λεπτό να βαρεθούμε και να ηρεμήσουμε. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα αρνητικό, μιας και κάθε τόσο έχει και κάτι καλό να μας παρουσιάσει. Πριν από μερικές ημέρες για παράδειγμα μάθαμε πως η αγαπημένη μας Jessica Alba είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και πραγματικά χαρήκαμε πολύ.

Το ίδιο ακριβώς συναίσθημα βέβαια νιώσαμε μόλις διαβάσαμε πως η Kate Hudson είναι έγκυος για τρίτη φορά. Ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι νέες πληροφορίες. Ξέρουμε πως η 38χρονη ηθοποιός έχει ένα άψογο σώμα -που πάντα ζηλεύαμε εδώ που τα λέμε- ωστόσο τον τελευταίο καιρό αυτό δεν ισχύει και πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του Star magazine, η sexy ηθοποιός και μητέρα δύο αγοριών το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί με μία κάπως φουσκωμένη κοιλίτσα, κάτι που σημαίνει πως ίσως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν να περιμένει κοριτσάκι και αυτό είναι πραγματικά η πιο γλυκιά είδηση.

Η ξανθιά ηθοποιός πάντα ήθελε μία κορούλα και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό μάλλον θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι φήμες.