Η είδηση της ημέρας πονάει πολύ: Ο Jon Snow παντρεύεται και αυτό ήταν κάτι που δεν θέλαμε να μάθουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση της ημέρας πονάει πολύ: Ο Jon Snow παντρεύεται και αυτό ήταν κάτι που δεν θέλαμε να μάθουμε

Μετά την αποκάλυψη για τον τρόπο που την ερωτεύτηκε αναμενόμενο ήταν

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από τότε που μάθαμε πως ο Kit Harington και η Rose Leslie είναι ζευγάρι στην ζωή και ακόμη περισσότερο λιώσαμε όταν εκείνος μας αποκάλυψε το πως την ερωτεύτηκε. Θυμάσαι; Το ειδυλλιακό σκηνικό στον δεύτερο κύκλο της σειράς στην Ισλανδία;

Μετά από αυτό λοιπόν, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο πως το διάσημο ζευγάρι κάποια στιγμή θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, προκειμένου να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και αυτή η στιγμή ήρθε και η αλήθεια είναι πως η είδηση αυτή μας "πόνεσε" πολύ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Life&Style ο Jon Snow και η Ygritte παντρεύονται και η πρόταση που της έκανε ήταν απίστευτα ρομαντική.

Ο ηθοποιός μαγείρεψε (ναι αμέ έκανε μόνος του το φαγητό) πριν από μερικές μέρες και διοργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά για την καλή του και της έκανε την πρόταση κάτω από το φως των κεριών. "Η Rose ξέσπασε σε δάκρυα και είπε αμέσως το ναι", αναφέρει πηγή στο Life&Style. Μπορεί να μην επιβεβαιώνει κάτι ακόμη καμία από τις δυο πλευρές, αλλά το γεγονός πως δεν το διαψεύδουν κάνουν τις φήμες ακόμη πιο έντονες.