Αυτή τη φωτογραφία την περιμέναμε μήνες! 9 μήνες μετά τη γέννα η Mila Kunis μας συστήνει τον γιο της

Η πρώτη τους οικογενειακή έξοδος

Περίπου εννέα μήνες έχουν περάσει από τότε που η Mila Kunis έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και παρά το γεγονός πως από τότε την έχουμε δει πολλές φορές σε βόλτα με την οικογένεια της, καμία από αυτές δεν είδαμε τον μικρό Dimitri (όπως έχει ονομάσει τον γιο της).

Ψέματα δεν θα σου πούμε είχαμε τεράστια ανυπομονησία για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως η ηθοποιός δεν μας παρουσίασε ποτέ τον νεογέννητο γιο της. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η έκπληξη μας ήταν κάτι παραπάνω από τεράστια, όταν πριν από λίγες ημέρες η Mila Kunis και o Ashton Kutcher έκαναν την πρώτη δημόσια οικογενειακή εμφάνιση.

Οι δύο stars πήραν τα παιδάκια τους και έδωσαν το παρών στην Βουδαπέστη, όπου παρακολούθησαν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνων κατάδυσης Fina 2017. O Ashton Kutcher κρατούσε στην αγκαλιά του την δίχρονη Wyatt Isabelle, ενώ η Mila είε στα πόδοα της τον 8 μηνών Dimitri Portwood και αυτή ήταν και η πρώτη φορά που τον είδαμε.

Ήταν ίσως η πιο αξιαγάπητη και γλυκύτατη φωτογραφία που είδαμε τις τελευταίες ημέρες και πρέπει πραγματικά να τη δεις. Όσο για τον μικρό Dimitri; Τον αγαπήσαμε και νομίζουμε καταλαβαίνεις γιατί!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ