Ο διάσημος ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφο του ή είναι ιδέα μας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός μόλις επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφο του ή είναι ιδέα μας;

Οι δηλώσεις του μάλλον τον κάρφωσαν

Μπορεί να είμαστε ακόμη στα μισά της εβδομάδας, όμως το Hollywood φρόντισε να μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά ανακοινώνοντας μας πως ο διάσημος ηθοποιός και η τραγουδίστρια σύντροφος του, πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σίγουρα αναρωτιέσαι σε ποιον αναφερόμαστε και θα σου πούμε ευθύς αμέσως, για να χαρείς κι εσύ με την χαρά τους.

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό η αλήθεια είναι πως τον έχουμε χάσει λίγο, ωστόσο πάντα τον θυμόμαστε μέσα από τις αγαπημένες ταινίες με τα βαμπίρ και τους λύκους. Ο Robert Pattinson σύντομα θα παντρευτεί και μάλλον αυτό το μάθαμε καταλάθος. Ο 31χρονος ηθοποιός και η σύντροφος του, FKA Twigs (ή αλλιώς Tahliah Barnett όπως είναι το πραγματικό της όνομα) αρραβωνιάστηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τις δηλώσεις του Robert στη συνέντευξη που έδωσε στον Howard Stern. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν έχει κάνει την πολυπόθητη ερώτηση στο κορίτσι του κι εκείνος με μισόλογα και γελώντας απάντησε «ας πούμε πως ναι». «Είναι εκπληκτική, απίστευτα ταλαντούχα και πραγματικά από διαφορετικό κόσμο», είπε στον Howard.

Μπορεί οι δυο τους να μην εκθέτουν πολύ την προσωπική τους ζωή, ωστόσο μετά από αυτή τη δήλωση του ηθοποιού είναι πια το πρώτο θέμα συζήτησης.