Μόλις είδαμε τους κοιλιακούς της Miley Cyrus θέλαμε να κλείσουμε τα μάτια μας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις είδαμε τους κοιλιακούς της Miley Cyrus θέλαμε να κλείσουμε τα μάτια μας

Την έχεις δει τελευταία με μπικίνι;

Μπορεί ο γάμος της με τον Liam Hemsworth να έχει καταντήσει ένα θρίλερ πια για το αν πρόκειται να γίνει ή όχι, όμως εκείνη δεν τα έχει βάψει μαύρα. Αντιθέτως κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τίτλο Malibu και απαθανατίστηκε μαζί με την μητέρα της στην συγκεκριμένη περιοχή της California πιο sexy από κάθε άλλη φορά.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με την μητέρα της, Tish, να ψωνίζει και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Την έχεις δει το τελευταίο διάστημα με μαγιό; Αν όχι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε πάντα πολύ όμορφο σώμα, όμως αυτή τη φορά ήταν απίστευτα sexy.

42AC5CA200000578 0 image m 69 1501002005404

Ίσως τη διαφορά να έκανε το γεγονός ότι φορούσε μόνο το πάνω μέρος του μαγιό της με ένα κολάν και φαινόταν ιδιαίτερα σέξι το καλλίγραμμο κορμί της. Το σίγουρο είναι πως όση ζέστη και να έκανε στο Malibu εκείνη την ημέρα η Miley ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, προκαλώντας πανικό στον ανδρικό πληθυσμό.

42AC5DFD00000578 0 image m 68 1501001981533

Δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις επάνω της. Τα απίστευτα γυμνασμένα πόδια της ή την γραμμωμένη κοιλιά της; Liam, ελπίζουμε να μη ζηλεύεις και αν συνέβη κάτι τέτοιο παντρέψου τη τώρα που είναι νωρίς!