Η πιο πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πιο πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Και αυτό ίσως σώσει και τον γάμο τους

Αυτές οι γραμμές θα μπορούσαν κάλλιστα να αναφέρονται στην Beyoncé και στην εγκυμοσύνη που ανακοίνωσε πριν από πέντε μήνες, όμως η Queen Bey έχει ήδη γεννήσει και τα διδυμάκια της είναι τα πιο γλυκά παιδάκια που είδαμε το τελευταίο διάστημα. Άλλη μία σταρ όμως σε λίγους μήνες θα αποκτήσει τρίτο παιδάκι και αυτό είναι πια σίγουρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly η reality star σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει μανούλα ενός ακόμη παιδιού και όπως καταλαβαίνεις εκείνη πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Kim Kardashian και τον Kanye West, οι οποίοι θα γίνουν και πάλι γονείς μέσω παρένθετης μητέρας την οποία και θα πληρώσουν με $113,850.

42B3CDE400000578 4732270 image a 3 1501077902397

Η Kim Kardashian που στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες της κινδύνεψε με αποκόλληση πλακούντα ήθελε να χαρίσει στα δύο της παιδιά ένα ακόμη αδερφάκι και προκειμένου να βάλει και πάλι σε κίνδυνο την υγεία της αποφάσισε με τον σύζυγο της να βρουν παρένθετη μητέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παρένθετη μητέρα διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως το ζευγάρι θα καλωσορίσει το μωράκι του τον Ιανουάριο του 2018.

Η DailyMail έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του ζευγαριού για ένα σχόλιο πάνω στο θέμα αυτό και όλοι κρεμόμαστε από τα χείλη τους.