Η υπερβολική κίνηση της Beyonce και του Jay Z και τα άπειρα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η υπερβολική κίνηση της Beyonce  και του Jay Z και τα άπειρα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσαν

Γιατί το ζευγάρι μπήκε στο στόχαστρο;

Ήταν μέσα Ιουνίου όταν η Beyonce και ο Jay Z έφεραν κάτω από άκρα μυστικότητα στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους. Μπορεί να μην το μάθαμε κατευθείαν, όμως τα στοιχεία και οι ύποπτες κινήσεις που μας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως η τραγουδίστρια είχε γεννήσει, ήταν πολλά εκείνη την ημέρα.

Η Queen Bey γέννησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και πριν από μερικές ημέρες μας τα έδειξε για πρώτη φορά με μία υπέροχη φωτογραφία (παρόμοια με εκείνη της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης) που ανάρτησε στο προσωπικό της account στο Instagram. Γιατί όμως το διάσημο ζευγάρι μπήκε στο στόχαστρο; Τι ακριβώς ήταν αυτό που έκανε;

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού OK! Magazine το ζευγάρι προσέλαβε έξι (!!) νταντάδες για την φροντίδα των διδύμων. Ναι, καλά διάβασες. Όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι εξειδικευμένες γυναίκες προσλήφθηκαν από τη Beyonce με 100χιλιάδες δολάρια η κάθε μία για τις υπηρεσίες της.

«Τα δίδυμα δεν κοιμούνται την ίδια ώρα, γι’ αυτό ήθελε 3 νταντάδες για το κάθε ένα που θα δουλεύουν σε 8ωρες βάρδιες», ανέφερε μία πηγή. Δεν είναι ασυνήθιστο για γονείς που έχουν δίδυμα νεογέννητα να απασχολούν νταντάδες πρωί και βράδυ σύμφωνα με το care.com, ωστόσο αυτό ήταν κομματάκι υπερβολικό και γι' αυτό προκάλεσε και πολλά αρνητικά σχόλια.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει το ζευγάρι, ωστόσο την απόφαση τους την έχουν πάρει.