Dr. House χωρίς τον Dr. House γίνεται; Δε γίνεται!

Dr. House χωρίς τον Dr. House γίνεται; Δε γίνεται!

Τέλος εποχής για τον Hugh Laurie. Αρχή θρήνου για τους θαυμαστές της σειράς. Αλλά μην απελπίζεστε. We will always have music. 

Τα νέα για την επικείμενη αλλαγή πορείας του 51χρονου Βρετανού ηθοποιού που έχει ταυτίσει το όνομά του με τον δημοφιλή ήρωα που υποδύεται στην υπέρ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «House M.D.» έσκασαν ως άλλος κεραυνός εν αιθρία στον ουρανό των ορκισμένων φαν του. Δηλαδή, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς (ως ορκισμένοι φαν του, επίσης) το ενδεχόμενο του να αποχωρήσει υπάρχει στο βάθος του μυαλού μας εδώ και καιρό. Απλώς, προσπαθούμε να σβήσουμε τη σκέψη και να ελπίζουμε πως το κανάλι Fox θα του δώσει τέτοια δελεαστική οικονομική προσφορά/ αύξηση (στον ήδη παχυλό μισθό του πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού της αμερικάνικης τηλεόρασης) που δεν θα μπορέσει να απαρνηθεί την προσφορά και θα συνεχίσει.

Αλλά ο Hugh έχει κάνει τα σχέδιά του. Θεωρώντας πως η σειρά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, μετά την ολοκλήρωση και της 8ης σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι σκέφτεται να κατευθυνθεί προς άλλα μονοπάτια. Σε συνέντευξή του στο Radio Times είπε «Το τέλος της σεζόν φαντάζει σαν το τέλος της σειράς, αυτή τη στιγμή» και κούνησε τα δαχτυλάκια του στους jazz ρυθμούς του νέου του άλμπουμ «Let Them Talk». Η σκέψη του προσανατολίζεται προς τη μουσική του καριέρα μια που επιμένει πως νιώθει πιο βολικά όταν δίνει τις μουσικές «παραστάσεις» του από ότι τις υποκριτικές.

Και, άλλωστε, όταν ο Hugh Laurie, όταν μετακόμισε στο Los Angeles το 2003 για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά δεν περίμενε με τίποτα πως ο «House» θα διαρκούσε επτά ολόκληρα χρόνια. Για μια -δυο βδομαδούλες το υπολόγιζε. Οπότε, καιρός του είναι να φεύγει. Και εμείς, τι θα απογίνουμε χωρίς Dr. House αγαπητέ Hugh; Το σκέφτηκες;