Πανικός! Οι νέες αποκαλύψεις που κυκλοφόρησαν εκθέτουν και πάλι την οικογένεια Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πανικός! Οι νέες αποκαλύψεις που κυκλοφόρησαν εκθέτουν και πάλι την οικογένεια Kardashian

Καμία ησυχία σε αυτή την οικογένεια

Η έκφραση «δεν υπάρχει σωτηρία» που χρησιμοποιούμε στις μέρες μας είναι αυτή που περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση που επικρατεί συνεχώς στην οικογένεια Kardashian. Χωρισμοί, απόπειρες αυτοκτονίας, ίντριγκες και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα βγαίνουν κάθε τόσο στη φόρα εκθέτοντας ανεπανόρθωτα το image -και όχι μόνο- της πιο διάσημης οικογένειας στον πλανήτη.

Αυτή την φορά πρωταγωνίστρια των νέων αποκαλύψεων είναι η κεφαλή της οικογένειας Kris Jenner. Τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας η star θα ήθελε σίγουρα να τα καταστρέψει, αλλά πλέον έχουν γίνει ήδη γνωστά, οπότε δεν θα είχε και κάποιο ιδιαίτερο νόημα.

Η Kris Jenner, που έχει «κατηγορηθεί» ουκ ολίγες φορές για την πίστη της απέναντι στις σχέσεις και στους γάμους της βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο μετά τις νέες αποκαλύψεις. Ο συγγραφέας πολλών bestsellers των New York Times, Jerry Oppenheimer στο νέο του βιβλίο «Kardashians: An American Drama» περιγράφει πως η Kris Houghton (το πραγματικό της επίθετο) έγινε επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας δισεκατομμυρίων.

42BE430B00000578 4737698 image a 20 1501260320952

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως η reality star πιάστηκε στα πράσα να απατάει τον τότε σύζυγο της Robert Kardashian με τον personal trainer της Todd Waterman, στο σπίτι και γυμναστήριο του καλύτερου φίλου του συζύγου της Larry Kraines. Να σημειωθεί επίσης πως και με τον Robert τότε, όταν έβγαινε μαζί του και κοιμήθηκαν μαζί πρώτη φορά, ήταν αρραβωνιασμένη με άλλον.

Και κάπου εδώ αρχίζουν και λύνονται μία μία οι απορίες μας για την συμπεριφορά των παιδιών της (ιδίως των κοριτσιών). Το μήλο βλέπεις θα πέσει κάτω από τη μηλιά.