Έξαλλος! Ο George Clooney εκτός εαυτού απειλεί δικαστικά αυτούς που παραβίασαν την ιδιωτικότητα του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλος! Ο George Clooney εκτός εαυτού απειλεί δικαστικά αυτούς που παραβίασαν την ιδιωτικότητα του

Τι συνέβη όμως στο διάσημο ζευγάρι;

Η Amal και ο George Clooney εδώ και δύο μήνες περίπου έχουν γίνει γονείς, αφού καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους. Πριν από μερικές εβδομάδες μάλιστα έκαναν και την πρώτη τους έξοδο, όταν απαθανατίστηκαν σε βόλτα τους στη λίμνη Como στην Ιταλία, όπου το διάσημο ζευγάρι έχει και σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορέσαμε να έχουμε ένα πλάνο των διδύμων και γι’ αυτό φαίνεται πως έχει φροντίσει ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ζητήσει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των παιδιών τους. Ψέματα δεν θα σου πούμε ανυπομονούμε για μία φωτογραφία τους, όμως δεν θα ήμασταν τόσο τολμηρές παραβιάζοντας τον προσωπικό χώρο του ηθοποιού (αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα φυσικά).

Αυτό λοιπόν συνέβη εχθές όταν φωτογράφοι από το γαλλικό περιοδικό Voici σκαρφάλωσαν στον φράχτη του σπιτιού χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και τράβηξαν μερικά πλάνα των διδύμων Alexander και Ella, δημοσιεύοντας τα φυσικά χωρίς την έγκριση του ηθοποιού. Ποιος είδε τον George Clooney και δεν τον φοβήθηκε.

Ο George νιώθει απίστευτα εξαγριωμένος και εξαπατημένος για τις φωτογραφίες της οικογένειας του που τραβήχτηκαν και δημοσιεύτηκαν εν αγνοία του», αναφέρει πηγή κοντά στη διάσημη οκογένεια. «Οι φωτογράφοι, η εταιρεία και το περιοδικό θα συμμορφωθούν σύμφωνα με τον νόμο. Η ασφάλεια των παιδιών μας το απαιτεί αυτό», ανέφερε σε δηλωση του στο Hollywood Life ο ηθοποιός και είμαστε σίγουρες πως δεν θα θέλαμε να έχουμε μπλέξει μαζί του.