Το μυστήριο λύθηκε! Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε πως δεν έχει παντρευτεί...ακόμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο λύθηκε! Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε πως δεν έχει παντρευτεί...ακόμα

Δυσκολευόμαστε ακόμη να το πιστέψουμε

Πριν από τέσσερις μήνες το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και φυσικά όπως καταλαβαίνεις από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την αγάπη τους και την σχέση τους. Οι ίδιοι είχαν δηλώσει εξαρχής πως θέλουν να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του παιδιού τους και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δεν έχουν δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του.

Πρόσφατα ο γλυκός μπαμπάς και τραγουδιστής κοινοποίησε μία στο Instagram account του, αλλά αρκεστήκαμε στο να δούμε τα ποδαράκια του. Ίσως πάλι να μας τον κρατανε κρυφό για έκπληξη και να μας τον εμφανίσουν την ημέρα του γάμου τους, όταν αυτή οριστεί, μιας και ο star αποκάλυψε πως δεν έχουν παντρευτεί ακόμη.

Βέβαια δεν είναι κάτι που μαντέψαμε από μόνοι μας (πως έχουν παντρευτεί κρυφά), μιας και την αποκαλεί συνεχώς «η γυναίκα μου», ωστόσο οφείλουμε να δεχτούμε την απάντηση και δήλωση του. Αν κρίνουμε πάντως από αυτά που είπε ο Liam Payne για τη Cheryl (πως δεν είναι ακόμη παντρεμένοι αλλά θα γίνει κάποια στιγμή) πιστεύουμε πως θα γίνουν κι επίσημα ζευγάρι και πολύ σύντομα μάλιστα!

Θα το πει το «I do» η Cheryl στον Liam άραγε; Εμείς είμαστε σίγουρες πως ανεπίσημα το έχει ήδη πει.

DPG Network