Stop the press: Η sexy καλλονή έχει νέο σύντροφο και μόλις έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Stop the press: Η sexy καλλονή έχει νέο σύντροφο και μόλις έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι κάτι σοβαρό

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει (εντάξει, παρά τέσσερις μήνες) από τότε που η νεαρή καλλονή χώρισε με τον τραγουδιστή σύντροφο της και όπως δείχνουν οι νέες φωτογραφίες είναι και πάλι ερωτευμένη και πολύ πιθανόν σε σχέση.

Το 20χρονο μοντέλο μπορεί να πήρε λίγο άσχημα τον χωρισμό της και το γεγονός ότι εκείνος έφτιαξε τη ζωή του μόλις δύο μήνες μετά και μάλιστα με μία πολύ καλή της φίλη -ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε- όμως ήρθε πια η στιγμή να πάει παρακάτω και αυτό φαίνεται πως έκανε, έστω και λίγο καθυστερημένα.

Βέβαια τους προηγούμενους μήνες της είχαν χρεώσει άλλους δύο συντρόφους (υπήρχαν αποδείξεις), ωστόσο αυτή τη φορά η Bella Hadid φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της για τα καλά. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νεαρή καλλονή στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον DJ Daniel Chetrit να περπατούν αγκαλιά.



Πιο συγκεκριμένα η Bella είχε περάσει το χέρι της πάνω από την πλάτη του Daniel και περπατούσαν έτσι καθόλη τη διάρκεια της βόλτας τους. Το νεαρό –απ’ ότι φαίνεται- ζευγάρι έκανε τη βόλτα του και στη συνέχεια απόλαυσε το φαγητό του με φίλους στο Cipriani's στο Soho.


Η αλήθεια βέβαια είναι πως μάλλον οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά καθώς έχουν απαθανατιστεί τον Μάιο παρέα με την Kendall Jenner, τον Luka Sabbat και τον αδερφό του Daniel, Jon Chetrit. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να είναι σίγουρο και να τους δούμε μαζί ξανά και ξάνά.

42CDA21600000578 4742398 image a 44 1501346412032