Crazy in love! Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα η Beyonce και ο Jay Z απολαμβάνουν ρομαντική έξοδο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Crazy in love! Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα η Beyonce και ο Jay Z απολαμβάνουν ρομαντική έξοδο

Η star έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Beyonce εδώ και ενάμιση μήνα περίπου εχει τον τίτλο της νέας μανούλας, αφού στις αρχές Ιουνίου έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια της, για τα οποία μας είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος με μία όμορφη φωτογραφία της στο Instagram account της στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Rumi και η Sir Carter όπως είναι τα ονόματα που θα τους δώσουν οι γονείς τους, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Instagram account της Beyonce και πραγματικά λιώσαμε και μόνο στην εικόνα τους. Τόσο γλυκά και τόσο μικροσκοπικούλια, που θέλεις να τα πάρεις στην αγκαλιά σου και να μην τα αφήνεις με τίποτα.

Και κάπως έτσι, όσο τα διδυμάκια τους είναι σπίτι και κοιμούνται, το ζευγάρι βρήκε ευκαιρία να το «σκάσει» για λίγο από τη ρουτίνα και να απολαύσει μία βόλτα στην Santa Monica. Με casual αμφίεση και οι δυο έκαναν τη βόλτα τους ή μάλλον τη γυμναστική τους –μιας και οι δύο ήταν ντυμένοι με αθλητικά- και ξέφυγαν για λίγο από την καθημερινή τους ρουτίνα.

42CAEA0000000578 0 image a 1 1501340305793

Η 35χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει ξαναβρει τη φόρμα της -ή έστω να έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης- και αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Είμαστε σίγουρες πως το πολύ σε ένα μήνα θα γίνει και πάλι η τραγουδίστρια με τις πλούσιες sexy καμπύλες που αγαπήσαμε.

42CAEA2800000578 0 image a 3 1501341172284

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το τρυφερό τους φιλί κατά την έισοδο τους στο μάθημα γυμναστικής. Το διάσημο ζευγάρι είναι "Crazy in love" και δεν το κρυβει.