Μία θεά ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα! Η Jessica Alba παραδίδει μαθήματα στυλ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία θεά ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα! Η Jessica Alba παραδίδει μαθήματα στυλ

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Μόλις δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Jessica Alba ανακοίνωσε με ένα πολύ όμορφο boomerang βίντεο στο Instagram account της πως σε λίγο καιρό θα προστεθεί ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια τους. Η όμορφη ηθοποιός έχει ήδη δύο κόρες και πολύ σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι.


Ήταν ομολογουμένως μία εγκυμοσύνη που μας ξάφνιασε (ευχάριστα) αν και μερικούς μήνες πιο πριν είχαμε υποθέσει από μία εμφάνιση της πως ίσως είναι έγκυος. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 36χρονη ηθοποιό στο West Hollywood, όπου είχε βγει για ψώνια με την 9χρονη κόρη της Honor και πραγματικά για μία ακόμη φορά μας εξέπληξε.


Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η star κυκλοφορεί ήδη με φουσκωμένη κοιλίτσα και παραδίδει μαθήματα στυλ με τις εμφανίσεις της. Η ηθοποιός φορούσε ένα μακρύ κίτρινο και αέρινο φλοράλ φόρεμα, το οποίο έδειχνε την κοιλιά της και της πήγαινε πάρα πολύ. Πιστή ακόλουθος της η Honor τη βοηθούσε με τις σακούλες (δεν κάνει να σηκώνει βάρη άλλωστε) και έδειχνε πολύ χαρούμενη δίπλα στη μαμά της.