Υπόσχεση ή απειλή; Η Kim Kardashian είναι έτοιμη για την πιο sexy και γυμνή της φωτογράφιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υπόσχεση ή απειλή; Η Kim Kardashian είναι έτοιμη για την πιο sexy και γυμνή της φωτογράφιση

Έχει ξεφύγει κάπως ή είναι ιδέα μας;

Το σήμα κατατεθέν της Kim Kardashian είναι ένα και μόνο ένα και όλοι πάντα θα τη θυμούνται γι’ αυτό. Η reality star λατρεύει να αφήνει σε κοινή θέα το σώμα της και δεν διστάζει να εμφανιστεί γυμνή ανά πάσα ώρα και στιγμή. Άλλωστε από αυτό έγινε ευρέως γνωστή και εκεί στηρίζεται όλη της η φήμη.

Ζωντανή απόδειξη η χθεσινή της εμφάνιση σε βόλτα με την αδερφή της Kendall, όπου βγήκε από το σπίτι, φορώντας μία βερμούδα και ένα μαύρο ημιδιάφανο φανελάκι χωρίς σουτιέν φυσικά. Κι όπως πολύ καλά φαντάζεσαι δεν ήταν κάτι που την πτόησε, αφου περπατούσε αμέριμνη και πιο άνετη από κάθε άλλη φορά.

Όπως καταλαβαίνεις καμία περιέργεια δεν μας προκαλεί το γεγονός πως δήλωσε ότι τώρα που έχει πετύχει το στόχο της στα κιλά σχεδιάζει μία καινούργια γυμνή φωτογράφιση. Η αλήθεια είναι πως έχει χάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, ήταν να φωτογραφηθεί γυμνή. Η Kim λατρεύει να δείχνει το κορμί της και αυτό σκέφτεται να κάνει για μία ακόμη φορά.

Έχει πια χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά από την τελευταία της εγκυμοσύνη και πολύ σύντομα θα την «απολαύσουμε» και πάλι γυμνή. Υπόσχεση ή απειλή θα το μάθουμε σύντομα.