Η μητρότητα της πάει! 5 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της η star φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μητρότητα της πάει! 5 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της η star φωτογραφίζεται για πρώτη φορά

Επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και μοιάζει σαν ψέμα το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Μπορεί να μην μάθαμε εξαρχής πως ήταν έγκυος και να μας πήρε λίγο παραπάνω καιρό μέχρι να το επιβεβαιώσουν, ωστόσο ακόμη κι έτσι ζήσαμε την εγκυμοσύνη της σε όλα τα στάδια.

Στις 23 Μαρτίου η σταρ έγινε μανούλα για πρώτη φορά και ο -κατά πολύ μικρότερος- σύντροφος της ο πιο ευτυχισμένος και νέος μπαμπάς. Τον γιο τους τον είδαμε μόνο μία φορά λίγες ημέρες μετά τη γέννα, αφού το ζευγάρι δήλωσε πως θέλει να σεβαστεί την ιδιωτικότητα του και δεν θα δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του.

Πλέον και αφού έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε η star έκανε τη πρώτη εμφάνιση και φωτογράφιση και το συμπέρασμα μας ήταν ένα και μόνο. Η μητρότητα της πάει πάρα πολύ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία που είδαμε. Η Cheryl Cole φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία καλλυντικών προϊόντων και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δώσει και την πρώτη της συνέντευξη στο «This Morning» στο ITV.

42E0205E00000578 4755672 She s back Cheryl is set for her first post baby interview on Th a 11 1501741200813

Τα νέα για τη φωτογράφιση γνωστοποίησε στο Instagram o Rylan Clark Neal, ενώ και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ήταν πραγματικά υπέροχη. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι και έχοντας τα μακριά της μαλλιά λυτά στους ώμους πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μας άφησε άφωνες. Μα πόσο έχει ομορφύνει; Η μητρότητα τελικά της πάει πάρα πολύ.