#SorrynotSorry: Μήπως αυτή η βέρα «πρόδωσε» το γάμο του διάσημου ζευγαριού;

Ερμιόνη Σαρρή
#SorrynotSorry: Μήπως αυτή η βέρα «πρόδωσε» το γάμο του διάσημου ζευγαριού;

Κοίταξε να δεις. Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να βιώνουμε στιγμές καύσωνα αλλά ο κόσμος του Hollywood έχει χαρές και πάρτι. Βλέπεις κάποια ζευγάρια έχουν σχέδιο και φυσικά στο ‘’περίμενε’’ διάφορα plan b,c,d,e ώστε να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Στόχος τους είναι να παντρευτούν μακριά από όλους και από όλα; Θα τον πετύχουν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτός ο γάμος που μόλις ξεσκεπάστηκε. Τα παιδιά μιλούσαν καιρό για νυφικά και κοστούμια, έπειτα κυκλοφόρησαν μερικές φήμες περί αναβολής και να που τώρα μία βέρα «κάρφωσε» το μυστικό τους.

Ο Liam Hemsworth απαθανατίστηκε μαζί με την μαμά της συντρόφου του στην φάρμα Kentucky και τα χέρια του είχαν κατιτίς… περίεργο. Ο Liam φορούσε βέρα κάτι που σημαίνει πως ίσως εκείνος και η Miley Cyrus παντρεύτηκαν χωρίς να μας δώσουν ούτε ένα σημάδι. Ούτε ένα κουφέτο για το καλό.

430FA9C100000578 4770114 image m 46 1502166916562

Δε θα βιαζόμασταν να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα αν δεν είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα δημοσιεύματα περί γάμου μέσα στο καλοκαίρι. Μπορεί και το όλο χρυσαφικό να είναι ένα troll, who knows.


https://www.instagram.com/p/