Μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό του, το ζευγάρι έκανε τις πρώτες του κοινές δηλώσεις για το συμβάν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία εβδομάδα μετά τον χωρισμό του, το ζευγάρι έκανε τις πρώτες του κοινές δηλώσεις για το συμβάν

Αυτά καλό είναι να γίνονται

Ένα μόλις χρόνο ήταν μαζί το διάσημο ζευγάρι πριν αποφασίσει να χωρίσει την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορεί η επισημοποίηση της σχέσης τους να έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, ωστόσο ο πραγματικός χρόνος που οι δύο stars ήταν μαζί ήταν πολύ περισσότερος.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ένα σοκ το πάθαμε μόλις μάθαμε την είδηση του χωρισμού τους, αφού πέρυσι πάλι τέτοια εποχή η γνωστή ηθοποιός είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον τότε σύζυγο της Johnny Depp. Ναι, αναφερόμαστε στην Amber Heard και τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Elon Musk, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από ένα χρόνο σχέσης.

Φαίνεται πως η Amber και τα αισθηματικά της δεν τα πάνε ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα. Μία εβδομάδα μετά το σοκαριστικό -θα λέγαμε- αυτό νέο το πρώην ζευγάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το συμβάν. Η Amber εμφανώς ψυχολογικά πεσμένη σε ένα Instagram post εξήγησε πως τα έχει αυτά η ζωή και ζήτησε να σεβαστούν την προσωπική της ζωή τις δύσκολες αυτές στιγμές.

4313C7A400000578 4772004 image a 22 1502206890812

Ο Elon Musk από την άλλη δεν έκανε προσωπική δήλωση, αλλά μία κοινή με την ηθοποιό, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People. Εκεί λοιπόν και οι δύο αναφέρθηκαν στην απόσταση που τους χώριζε και στο πόσο δύσκολο ήταν που δεν βλεπόντουσαν συχνά. Ωστόσο ανέφεραν πως κρατάνε φιλικές σχέσεις και πως πάντα θα νοιάζεται ο ένας για τον άλλον.

Λέτε να υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης;