Έγκυος η Selena Gomez: Φήμες ή πραγματικότητα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Selena Gomez: Φήμες ή πραγματικότητα;

Νέες εξελίξεις στο Hollywood

Τελικά το πήραμε απόφαση, το Hollywood και οι celebrities του είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί και αυτό γιατί ποτέ δεν μας αφήνει να βαρεθούμε. Κάθε μέρα μας έχει και μία καινούργια έκπληξη και αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, όμως πάντα υπάρχει κάτι που θα μας φτιάξει τη μέρα ακόμη και στις διακοπές.

Αυτή τη φορά η άλλη πλευρά του ατλαντικού μας φέρνει εγκυμοσύνες και μάλιστα από ένα ζευγάρι που λατρεύουμε και μας αρέσει ιδιαίτερα. Πληροφορίες λοιπόν θέλουν τη Selena Gomez να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και να είναι super ευτυχισμένη. Ο Weeknd από την άλλη, αν περίμενες πως θα αντιδράσει αρνητικά γελιέσαι, πετάει από τη χαρά του αφού έχει δηλώσει πως θέλει πολύ να γίνει πατέρας.

Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε έξοδο του στο Laugh Factory και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι δεν έφευγε ο ένας από το πλάι του άλλου. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν από την στιγμή που ο τραγουδιστής δήλωσε πως θέλει πολύ να κάνει ένα παιδί με τη Selena και πως θα το βάλει σύντομα μπροστά.



Τι να πούμε μακάρι να ισχύει όλο αυτό, γιατί και οι δυο τους το αξίζουν!