Μία ημέρα μετά την πρώτη εμφάνιση από τον χωρισμό του, o ηθοποιός εθεάθη με καινούργια συνοδό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία ημέρα μετά την πρώτη εμφάνιση από τον χωρισμό του, o ηθοποιός εθεάθη με καινούργια συνοδό

Έτσι γρήγορα γίνονται αυτά

Δεν χρειάζεται να σου πούμε για τις εκπλήξεις αυτές που μας επιφυλάσσει ο κόσμος του Hollywood κάθε τόσο. Έχεις καταλάβει και μόνη σου πως εδώ τα πράγματα γίνονται τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνεις να πεις ούτε κίμινο (που λέει και ο λαός). Οπότε δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο πια που οι stars από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να χωρίσουν ή ακόμη και να παντρευτούν.

Μία τέτοια κατάσταση λοιπόν «βιώσαμε» και με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μόλις μία ημέρα μετά την πρώτη του εμφάνιση από την επισημοποίηση του χωρισμού του με την επί 8 χρόνια σύζυγο του απαθανατίστηκε να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό jet στο Los Angeles με μία καινούργια ξανθιά συνοδό αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο Chris Pratt και η Anna Faris ανακοίνωσαν τον –σοκαριστικό αν μη τι άλλο- χωρισμό τους πριν από μία εβδομάδα και ο star φαίνεται να ξεπέρασε ήδη το συμβάν, αφού εθεάθη με νέα συνοδό. Δεν γνωρίζουμε παερισσότερες λεπτομέρειες για το ποια είναι η εν λόγω κυρία ή αν έχει κάτι με τον ηθοποιό, όμως θα μάθουμε πολύ σύντομα, αφού τίποτα δεν μένει κρυφό στον κόσμο του Hollywood.

43424FB100000578 0 image a 1 1502749178411