Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη

Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στη μητέρα της Ζωή  Λάσκαρη

Ραγίζει καρδιές

Συγκλονισμένη είναι ακόμη από εχθές το μεσημέρι η ελληνική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Πολλές είναι οι φορές που οι παλιοί ηθοποιοί έχουν πέσει «θύμα απάτης» και έχει κυκλοφορήσει πως πια δεν βρίσκονται μαζί μας, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ψέμα.

Η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή στο εξοχικό της σπίτι στο Πόρτο Ράφτη βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, φίλους, αλλά και όλους εμάς που την είχαμε αγαπήσει μέσα από τις ελληνικές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει. Το πιο συγκινητικό αντίο ήταν αυτό της κόρης της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου στο προσωπικό της account στο Instagram.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη κοινοποίησε μία παλιά φωτογραφία της ηθοποιού, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «το πιο λαμπρο αστέρι μου?μαμάκα μου σε ευχαριστώ για ολα?».


Ενώ μερικές ώρες αργότερα συνέχισε με μία ακόμη ανάρτηση με κάποια λόγια, συμπληρώνοντας στη λεζάντα: «...ξέρεις οτι θα τα κάνω ολα αυτα...γιατι ξέρω οτι αυτο θα ήθελες..αλλα πανω απ'όλα γιατι ετσι με μεγάλωσες! ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ❤ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ❤ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ❤ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ❤ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ. Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ....».